24 Temmuz 2010 Cumartesi

Hello Bunamak Hello Gıcığın evi


Hayır mı şer mi bilemiyorum ki anasını satiim. Merhaba ben Lal ve ben ciddi anlamda salağım. Unuttum lan defterimi dahası var mı. ŞEhir dışındayım ve evde unuttum.
Ee napıcaz şimdi?
Bir şekil kurtarırım. yazı dizisi yapcaktım güya. hay bin yaprak.
Bugün başımdan geçenlere dönmek gerekirse. Zar zor geçen otobüs yolculuğundan sevgilimin evine yerlştim. yazın burdayım artık.işsiz kaldım ben. önceden işim vardı oysa ki. (onu da ne zamana öğrenirsiniz artık bilemem anam babam)
Ha senin sevgilin nerden oldu libidodan dert yanan karı? diye merak edenleriniz olabilir eğer beni twitterdan takip ediyor iseniz. amaaa...
anlatmam lan işin heyecanı kaçar şimdi. oldu bir yerden idare ediyoruz.
e libidodan dert yanmama gelirsek. sevgilicağzımla bir süre ayrı kaldık biz. o ayrı yere taşınmak zorunda kaldı iş sebebiyle. ben de kuduruk gibi kaldım olduğum yerde. gavur damı sıcakları başıma işler, libido vurur tepeye sıcakla. sevgili yok ortada. kiracı başımın etini yer, elektrikler kesiktir, işsizimdir.
çok zor günler atlattım aslında. iyi ki o var diyorum. yoksa kurtulamazdım işin içinden. hayatımda asosyalliğime ilk kez lanet ettim. (binlerce ne zaman ilk oldu)
insanın arkadaşı bile zar zor olunca yardıma sevgilisi koşuyor tabi.

sevgilimin adı gıcık olsun bu aradaa. o gıcık. boğazıma takılan bir gıcık.

elektriğim açıldı,kiralar halledildi ve benim yaz boyu burda kalmama karar verildi sonunda.onun da yardımıyla mini bir işim de oldu. sezonluk. idareten.sefalete iyice alıştığım söylenebilir.

bu satırları ağzı yarı açık uyuyan gıcığımın o şapşal haline bakarak yazıyorum.tıkır tıkır seslere uyanmaz da "ne yapıyorsun lal" diye sormaz umarım.
açıklayamam. söyleyemem.
kirli çamaşırlarımın hepiciği de burda.

mutluluğumdan saçmaladığın besbelli lal. yat zıbar

hoşçakal.