13 Eylül 2010 Pazartesi

Hello Mide!


merhaba ben lal ve ben hayatın anlamını bir kere daha anlayan yarakçayım. hayatın anlamı neymiş biliyor musunuz? SAĞLIK amk. Şu anda sikilmiş midemde sıcak su torbası midemde hiç bir şey öyle mal mal yazıyorum. Nasıl beceredim? yazın ortasında üşütmeyi? onu sona bırakalım beyler bayanlar. italyan ray ve benim olaylarıma gelelim hele.

Neyse hacı ray benim bu italyan olayını öğrendikten sonra, yani ben kabak gibi gösterdikten sonra direk siktir git evimden demedi elbet. bu konuda çok minnettardım. akşam gelip odasına yatıyordu. ben de odamda çömüp içiyordum. içtim her gün içtim. yeri geldi sapıtıp dal daşak odasına gidip "sevişsene benle be!" diye bağırdığım da oldu. ağlayarak ayağıma kapandı "beni affet" dedim seviştik ağlaya ağlaya yine yattık. daha sonra ray işi abartıp üzerime kapıyı kilitlemeye başlayınca bu işe dayanamadım. konuştum güzel güzel. anladı mı bilmiyorum ama artık özgürdüm.
Kısacası
daha sonra ben bu sığıntı yaşantıya dayanamayıp evime döndüm. elektriksiz, kira borcu olan evime. gittim babamdan borç aldım ödeyeceğim diye. yerleştim. Sahaf abi de bana işimi geri verdi. kör topal gittim işte. bu arada italyan da aradı. "ben sana çok haksızlık yaptım sana ihtiyacım var" diye götün götün. telefonlaşıyoruz şimdi bakalım.

gelelim mideme (sakın denemeyin amk)
akşam ben yine efkarlandım aldım iki bira. bir bira da evde var. neyse başladım bunları içmeye. bir yandan da face'ten ray ile yazışıyorum. delirdiğini hissediyorum herifin. o eski halinden eser yok nerde o cool entellektüel tavırlar. profil fotomu onun için değiştiriyormuşum da sonra işte bilgilerimi onun için göstermişim. sildiğim(bariz silah zoruyla sildirdi gibiydi) italyanımın fotolarını geri yüklemişim de onu kıskandırmak için.şizofreniye 5 kala yani. yine hakaretlerimi yedim. yine bir daha görüşmeyeceğiz ulan babında klasik kazık yiyen sadri alışık tripli erkekten yumuşak beddualarımı aldım. bknz:"olsun be lal. sen mutlu ol." "allah belanı versin!" bipolar şekilde ilerliyoruz bakalım. umarım beni unutur

hah neyse işte ben bu üç birayı kütlettim ama canım nasıl da bira çekiyor hala. gözüm 5 gün önce yarım bıraktığım ağzı açık şişeye takıldı. onu da diktim bir güzel. gittim yattım. sabahına kalkıp buzdolabından buz gibi suyu alıp lıkır lıkır da içtim. sonra gelsin kusmuklar gitsin sıçalaklıklar. mide özsuyuma kadar kustum. HEmen arkadaşı aradım tabi geldi çok şükür. Nane limonlarla falan azıcık ayaktayım.

böyle işte.

ne diyorsun amk. ne mi diyorum. Kıssadan hisse diyorum ki, sikeyim aşkın belasını sağlığım benim olsun. evet aynen öyle diyorum.
bu çok lazım olan ibretlik öykümden sonra hepinize ..
yalnız bırakmayın lan beni. intiharın eşiğindeyim!