13 Kasım 2010 Cumartesi

meth adlı şahısın intihar vakası üzerine.

yine bir borderline vakasıyla karşılaşmış durumdayız. bencilin düz alasıyla. şu köprüden kendini atacağını en çok ziyaret edilen site ekşisözlük'e yazan bir şahıs. yer : köprü
zaman:bugün
bana inanın: çünkü daha önce de denedim

hani bir de kanıtını sunmuş. çok ciddi olduğunu belirtmiş. intihar dediğin 2 saniyelik cinnet işidir ya yaparsın ya yapmazsın. aklın kaçar. biter. ya ölürsün ya kalırsın. ama sadece 2 saniye.

ilgi çekmek saatlerce beklemektir. kokuşmuş hayatı yüzünden insanları belki de durumu gerçekten ağır olanları 3,5 saat bekletmektir. ailesini gözü yaşlı bırakmaktır. ya orda kriz geçirseydi annesi babası? ne olacaktı peki? bunun adı BENCİLlik bunun adı ZAVALLIlıktır. sebebi ise zengin piçi olduğundan her istediğini elde etmesidir. daha önce adamakıllı dayak yememesidir. sağlam bir sopaya öncelikle ihtiyaç vardır.

ha vazgeçmesine sevindim mi? evet. ne kadar değersiz aciz bir hayatı olsa da bir insan hayatı sonuçta. ama eğer o trafikte biri kriz geçirmise, biri öldüyse, biri hastahaneye yetişemediyse tek dileğim aynı durumun da onun başına gelmesidir. umarım bir gün acil bir yere yetişirken, yine tırnak değerindeki hayatını bitirme şovu yapan bencil ve amcık bir ahmağa denk gelir.

25 yaşındaymış ergenliğin atlatılmış olması lazım. borderline zor iş arkadaş. aynı sorunu ben de yaşıyorum ama karşımdakileri de düşünüyorum. elimden tutacak kimse olmasa da düşünüyorum. sefalet içerisinde yaşasam da, yeri gelip evde donsam da çabalıyorum. çünkü ben çabalamaya programlandım. el bebek gül bebek büyümedim. annemle babam bir arada olmadı çoğu zaman. bu kişilik bozukluğuna katlanılabilir. ama bu tırnak değerinde bile olmayan hayata sahip olan yaratık, zora gelmediği için şov yaptı.
ha babası bir araba daha alır anası para verir, buna bir anlayış kumkuması gösterilir. sevdiği kız vermiyorsa verir hatta 10 kız birden verir. içli çocuk meşhur oldu ya.

Lütfen artık bu aciz yaşamlar dünya üzerinden silinsin. başka insanlara zarar vermesin. onlara harcanan paraya da zamana da yazık.