10 Şubat 2011 Perşembe

hello libido



merhaba adım lal ve libidomu sikmek istiyorum.


sevgilin şehir dışında yaşıyorsa ve annen ziyarete geldiyse ve sen sevgililer gününden bir gün önce onun yanına gideceksen işin zor. anne gelmeden önce alınan çeşit çeşit babydollar jartiyerler, tüm seksi iç çamaşırlarını saklamaktan götüm çıktı. hayır sorun benim sevgililer gününü bebişimin yanında geçireceğimi sevgili anneme söylemem. ödüm kopuyor ödüm. banyoya giriyorum çamaşırlar yanımda oraya gidiyorum çamaşırlar orda. dışarı çıkkıyorum, çantamı birisi açsa o rengarenk dantellerle gözgöze gelecek. ne yapayım şimdi ben?
kıçımama mı sokayım bunları? offf.. bir de bir kaç gün öncesinden padişaha düzülmeye giden cariyeler gibi hazırlandım. ağdaya gidildi krem üzerine krem. çamaşırlar alındı bilmemne geriye kaldı gitmek. ama bu gerilim beni öldürecek. ama işte ama işte sonu güzel olsun=)
kimbilir masum çocuğum ben onu düzme hayalleri kurarken ne yapıyordur acaba? çünkü ben ne zaman geliyorum yanına desem o çocukça oyunlardan yemek yapmaktan bahsediyor. ima etsem konuyu değiştirmeye başlıyor. hani hiç böyle bir şey de gelmedi daa önce başıma. kendimi menopoz nuri alço gibi hissetmeye başladım.

işte böyle.