4 Eylül 2010 Cumartesi

hello bulanıklık


tutsana ellerimi ellerimi görmğyor musunmuş
sikerim lan senin elini. amacı bilmiyoruz sanki. kimi kandırıyorsun diyorum. eller değil taşaklar. boş kalan çavuşlar taşaklarını avuçlar.
ha yazmaya başladın di mi yavşak diye soracaksınız. başladım işte boş kalan çavuş oldum. italyanım bamya kadar çüküne rağmen beni terketti. umarım tuvalette bir Türkle karşılaşır da. Türksün göster ürksün sözcüğü bizzat hayat bulur şu bedende.
öyle üzgünüm ki intihar falan mı etsem diye düşünüyorum. götüm de yemiyor halbusi. diyorum siktir et lan yaşa.

ama hep mi aynı hayal kırıklığı olur? mutlu aşk olmaz mı lan? biri gerçekten birini sevmez mi? hep mi maval okuyoruz severken? birisi de "al benliğim ister sik ister at ister öp" diyemez mi? anlamıyorum niye böyle

herşeyimi veriyorum oysa. aşkımı sevgimi piti piti bakışlarımı. kaba tabirde de veriyorum lakin yetmiyor.
züğürdün çenesi yorarmış derler. bildiğin aşk züğürdüyüm. misal p.s I love you filmini ele alalım. o gerard butler benim olsa verirdim diyeceğim de zaten vermişim vereceğimi. daha nasıl ekstrem duruma ulaşırım. ha ölürüm taparım diyeceğim de sevdiğim hangi insana tapmadım? ne olacak bu halim?
teletabiler alıp ruhumu binbir nunuya bulasalar bile düzelmeyecek gibiyim.

hep şikayet hep şikayet derdi italyan ki o da şikayet ederdi.

sikiyim italyanını bana bir şey olmasın!

başlığını s.kiyim


İçimden bir şeylerin nasıl kopup gittiğini bilemezsiniz. her şey daha kötüye gidiyor ve ben ölmek istiyorum. Ray'in tüm bedduaları tuttu sanırım.

içimi deşiyorlar sanki hançerle o yok şimdi. tüm risklere katlandığım bir aylık cennetim siktir olup gitti. yalancıydı ve ben o gözlerinde dünyayı görmüştüm.
herşey şöyle gelişti.
ben buna kız arkadaşından ayrıl diye ısrar ediyorum. o da ayrılmyordu. dedim bir bokluk var bari çakallık yapayım. gittim tüm beraber fotolarımızı face'e koyup tagledim. arkadaşlarımın arkadaşları da yaptım hepsini. Sonra biz bununla msnde konuşmaya başladık işte kameralı. ben tutturdum ayrıl diye. aradı bu beni konuştuk baya. ayrılmazsan yüzümü görme dedim. o da bari günaydın iyi geceler mesajı atayım dedi. bunları dedi, güzel. ardından bir daha haber yok. msn.2e geliyor musun dedim muzik festivalindeyim dedi. dün aradım yarak gibi bir ses tonu. kız arkadaşından ayrıldığını bunu da facebookta görebileceğimi söyledi. gördüm sevindim dedim. akşam yine ses yok.

köpek gibi içip içip barlara atladım ben de. birini gözüme kestirdim aha dedim benimkine benziyor bu. yanaştım böyle konuştuk neredensin falan diye. tamam oldu bu dedim. 2 saniye sonra bu arkadaşımın kıçında.

şansımı sikeyim!

onu özlüyorum, çok özlüyorum. gözlerinde neler neler görmüştüm ben onun. öylesine derindi.

içimde binlerce çizik v biliyorum ki bunu hakettim.