30 Temmuz 2010 Cuma

Hello Metalhead!


Kılım amk. Valla kılım bu metalci denilen bozuntulara. ulan bir müziğin altına düdüklemeyi sığdırıyorlar bunlar. hem de müziği üretmeden. forumlarda iki sikko çikko yazı yazarak. müziğini üretenlere lafım yok onlar hem müziğe hem hatuna ter döküyorlar. ama diğerlerine ne oluyor? ben bunlardan çoğuyla karşılaştım dağlara taşlara.
Üniversitede bunlardan çok karşılaştım ben. benim ev arkadaşım vardı böyle manken gibi karıydı.Adı Manken olsun. neyse biz çok çılgındık o zamanlar. yok stüdyoya girmeler stüdyodan çıkmalar, konserler, içmeler, böğürmeler vs. neyse biz bununla 2 herifçioğlu kaptık. Mankeninki hoş da benimkinin suratına bakmak için ağır depresyonda olmak lazım, ya da kendinde olmamak. e ben de depresyondaydım herhal o zaman. ya da ergenlikten iki uzun saça kandım. biz iki saf "hebele sefkilimiz vavv bisim heheh, metalçi him di ivivivivi" şeklinde geziyoruz. dörtlüyüz hep böyle. yediğimiz sıçtığımız ayrı gitmiyor. sabah akşam. neyse sonra biz bunlardan ayrıldık. sonradan onların 3. safttoron arkadaşından duyduğumuza göre ki doğru söyler bu iki herifçioğlu bizim götü memeyi paylaşmışlar. biri demiş lal'in memesi biri demiş Mankenin götü. Şok da olmadım aslında zira mankenin sevgilisinin abucu diye sevmelerinden elini belime koyayım derken götüme koymasından işkillenmeliydim. Gruba gireceklermiş bunlar yani. neyse bi bunlardan canım yandı zaten
bir de beni götürecek olan platonik vardı. sonra dahası dahası ve dahası.
konsere gidersin dört dönerler "eheh hatun bulak da düdükleyek" diye. bir pub'a oturursun keserler. zate alkollü ortamlarda bulunur bunlar. alkolsüz çeneleri çalışmaz. o yüzden gündüzleri genellikle bir elleri forumlar için klavyede diğer elleri otsbir için çükte olur. müzik zevkleri de yalan zaten çoğunun. ne konsere gider ne cd alırlar. bazıları var bunları yapan,böyle metal savaşçısı gibi gözüken "ben metalciyim hocu! en metalci benim lan!" diyen, bunlar da yaşamdaki başarısızlıklarını,asosyal olmalaını,çirkin olmalarını bunun altına saklarlar. böyle insana baktığınızda geçmişinin ne kadar ezik ne kadar çirkin olduğunu ve kızların hiç ona bakmadığını hatta ve hatta 20li yaşların başına kadar sevgililerinin olmadığını anlarsınız. sonradan bir açlıkla "hebele karıı, ohaa ancuk, memee göt" şeklinde gözü döner, metalciliğin verdiği büyük güçle ortalarda orjinal tişörtlerle dolaşır bal çalarlar. deyimleri de : karı kaldırmak.
ha hiç mi normali yok bunların?
var ayol olmaz olur mu?
biz onlara müzik dinleyicisi diyoruz. kendilerini bir kalıba sokmazlar. tipleri hoş olduğu için de çoğu zaman grup tişörtlerine ihtiyacı yoktur. bakımlıdır, renk renk de giyinir siyah da. karı kaldırmak için aranmaz çünkü zaten düzenli bir seks hayatı vardır ya da one-night standleri 15lik gotik kızlarla değil, kendi yaşlarındakilerledir. normaldir bunlar. insan gibi. normal. aç değil.

iyicene nefretim geldi be bu son olayla!

P.S:siz de gotik olcam , kendimden büyük tavladım,pipi gövvdümm yattım çok mavcinaliim havasına kullandırmayın kendinizi kızlar. ilerde bol bol göreceksiniz onlardan.
ha büyük olup da bu ortamda olan kadınlar zaten çakaldır ayol onlara sözüm yok.
hee bi de bunlardan biriyle sonsuza kadar yaşayacağını düşünen saftirik hatunlarımız var. onların da beynine çükeyim!

hmppphhhss ben biraz sakinleşeyim

P.S 2: ha niye mi kate moss foto? nalakası vaar mı diyorsun. ordaki kate moss'un peygamber devesi bakışları hoşuma gitti. "seni kukumla düdüklerdim pislik ama tüyüm bilem olamazsın" şeklinde bence

Hello Kıllar


Sevgilisinden kılları yüzünden ayrılan tek insan ben olacağım herhalde. geçtiği her yerde kıllarını bırakıyor hayvan. bacak kılı mı taşak kılı mı belli değil. iğrenç. her gün elimde süpürge menopoz kadınlar gibi süpür babam süpür. olmayacak kendi evinden atacağım herifi. yaşanmaz ki burda. bir de bendim böyle "yunan erkeee şapır şupur yerimm" diyen. nah yersin. pis diyorlardı "oh iki jilete bakar iş" diyordum. nah jilete bakar. heriflerin koltuk altından tina turner fırlıyor be! onlar ne biçim yere kıl döker şimdi. ıyyykk. şimdi ki hedefim rus herifçioğulları. şöyle tüyü olmasın. sakalı bile çıkmasın. lezbiyen olacağım bu gidişle zaten.
ha bu arada işe de gitmiyorum ben artık. çıktım bir günde. yapamayacağım işte zorla mı? gittim söyledim de Ray'e kendin bilirsin dedi. gerçi hep onun parasını ye ye nereye kadar ama. yok lan yemiyorum ki. alt tarafı yemek yiyorum evinde kalıyorum. gidip mücevher kıyafet mi aldırdım sanki. ama benim yeni iş bulmam lazım. para yok pul yok daha ne kadar Ray'den geçineceğim? ne zor durumdayım. SIkıldım zaten Ray'den de. bu kılları yüzünden hep. ayrılsam nerelere gideceğim? babam mı para verecek bana? nerdeee. annemin minik maaşına mı göz dikeceğim? hay bin yaprak.
yaşamaktan da sıkıldım. evimi de özledim. o elektrikleri yanmayan evimi. ben ne yaptım da geldim buraya. ne biçim çılgınlık yaptım. yertsiz yurtsuz mu kalacaktım? evcağızımın kirasını bile veremiyorum. onu da ray ödüyor. borç olarak ama. gerçi çük kadar evin çük kadar kirası.
yaşamak çok zor gerçekten. bazı zamanlarda. kıllı zamanlarda.
P.S: bazen çok yakışıklı şair ruhlu zengin ve şık bir kılsız çıksa. "Tut kolumdan çek götür beni" desem. süt gibi herifçioğlu bana dönse "hüüp diye içine çek beni" dese. "gösterelim anam" diye bağırırım.