1 Ekim 2010 Cuma

Hello Kısır Döngü


Aşk dediğin insanı siken bir odundan ibaret...

Kendimi bazen anlamıyorum. Böyle ayran gönüllüyüm ben biliyorum ama çeşitli kişilere. müzik zevki iyiolsun kitap okusun azcık da suratına bakılır olsun çarpılıyorum. doğru . ama nereye kadar.

TAVLA TAVLA BENİ TAVLA PUL MUL
ağzından girip burnundan çıkıyorum adamların tavlayayım diye. kültürümü kusuyorum üzerlerine. açıyorum memeleri göğüs dekoltesi peheey! gözlerinin içine bakıyorum, dudak büzüyorum , gözlüklerimin üstünden bakıyorum. bu etkileme modu. burda femme fatale' e dönüşüyorsun. (ha femme fatale görmemiş koduğumun. git aynaya tipine bak, tpini siktiğimin seni. güvenini çırparlar senin)

İLİŞKİ MAMAKLIĞI

tıpkı bir anne oluyoru. hani az daha herif wcden "Lal bittiieeeeee" diye seslenecek ben poposille koşup kıçını sileceğim o derece. yiyiyorum doyuruyorum hasta olmasın diye çaylar maylar, üşütmesin. üzüldüğünde gelsin ben onu pışpışlayayım. 10 yaş yaşlanıyorum valla bunları pışpışlarken. hala kıskançlık yapmıyorum.

MOULIN ROUGE

Fantazinin kitabı burda yazılıyor işte. netten araştırmala, iç çamaşırları adamı gördüğüm anda yatağa atma çabası. işte tam burda. "yavrum anan nereli nereden bu kaşının gözünün temeli" gibi maço hareketlerle ve abazan tavırlarla karşı karşıyayız. kıskançlık had safhada. birie gözü kaysa dildoyla çıkartılır o göz.

30 YAŞ SENDROMU

Ben ilişkim oturttum olgunum. sevişceğimi de seviştim kukum rahata erdi. ilişkimiz de ciddi. seksimiz düzene girdi. doğum kontrol haplarımı alıyorum. "ay ben bugün gelemem kiee sevgilimlee sinimaya gidiciğiiimm" tarzı bahaneler arkadaşlarımın kulağını domalttı falan. Erkek burda rahat. hem kukusu var hem onu seven birisi. oh güzel tabi

GÖZLER FIR DÖN

"ben sıkıldıam yeaa. anam bu yavru kim. omza bak anam. götü gördün mü? yerim ki ben bunu" tarzı abazan konuşmalar yeniden belirmeye başlamıştır. bu bendenizin mıcırdak sevgili olayından sıkıldığına ve yeni cıbır aramaya başladığıma delalettir. ve sonra yine aynı. dön baba dönelimm


kısacası ben bu kısır döngüden sıkıldım artık. bundan sonraki ilk sevgilimle evleneceğim. ilişkiyi uzuna alayım kki benim ruh hastası olduğumu anlamadan kapatayım.
artık bir pipi uğruna uğraşılar sona ersin.