16 Ağustos 2010 Pazartesi

Hello Kalp Krizi ve Evlilik


aşk dediğin sikertir! öyle bir aşk ki amua goyar diyorum. evet. italyanın da sevgilisi olabilir lakin-benim gibi- beni çok seviyor. bundan eminim. olm evlenme teklifi aldım! evlenmek istiyormuş benimle :O çünkü italyan kızları beklemiyormuş pek. ahah aynen benim gibi değil mi? paso romantik davranıp shrek'in angut kedisi gibi bakıyorum. müzikler de cabası.. aç the cure- love song'u dinle cillop gibi çocuk manzarasıyla.

ama dürüst olmak gerekirse HAYATIMDA İLK VE İLK DEFA birine güvendim. birinin beni sevdiğine inandım. neden? çünkü benden alacağı bir şey yok. tamamiyle. beni kullanmıyor. kuku manyağı değil yani. doğrusunu söylemek gerekirse tam anlamıyla sevişmedik bile. ve bakir tabi ki de.katolik :/ ama böyle okşamalar falan zaten seks değil de ama yiyişmek de değil. sevişme bu. making love yani. içim eriyor her dokunuşta bence bu aşk! en azından onun açısından. çünkü ben kendime güvenemiyorum

şu ana kadar hep büyük konuştum. yok x kişisinden başkasıyla yapamam evlanıcaaaaaaammm gibi. ama yok işte. hepsini aldattım. bilmiyorum. bu sefer büyük konuşmayacağım. sadece umarım olur.

amına koyim ama katolik. tuğçe kazaz olmak istemiyorum. ne zaman bir evlilik töreni görsem kafamda şu beliriyor. ben ve italtan kilisede ilerliyoruz falan. benim aile ve onun ailesi kalpten gitmiş (tövbee) ben cayır cayır vaftiz oluyorum vs. ya da kültür değişimi, o çükünü kestiriyor vs..

yok be hacı be.
haziranda ingiltereye gidiyormuş nolur sen de gel dedi. be mine or be dead bile dedi lan. arabesk gibi.

north italyan erkekleri hakkında bir şey söylemek isteyen?