4 Ağustos 2010 Çarşamba

Hello İtalyan!


yüzde surat yıtacak 32 diş gülümseme, bir anda sezen aksu dinleme isteği vs vs. evet aşık oldum lan ben. aslında dışarıda tanıştık şimdi. bu turist tamam mı italyan. ama nasıl tatlı kesiyordum bunu, derken konuşmaya başladık. hemen yapıştırdım ilk sorumu: "ne dinliyorsun?" bu herifçioğlu saydı saydı saydı. aynı müzik zevki. çıldıracağım ama. bir yandan bal rengi gözlerine bir yandan güzel kirpiklerine, ağzına düzgün burnuna, kıvırcık saçlarına, nereye bakacağımı şaşırdım. sonra müzik markete götüreceğim seni yavrum bahanesiyle bunu d&r a sürükledim. o cd'lere ben ona. güneş gibi herifçioğlu. baktıkça gözüm ışıldıyor. yirin yirin!!!
Benden 2 yaş küçük ve bir ay burda bulunacak.

Olsun!

Yarın yakasından tutup yavrum anan nereli nereden bu kaşının gözünün temeli diycem. hemi de tüysüz gibi. nasıl yakışıklı nasııll!
Pub'da oturuyorduk, ben buna Türkçe kelimeler öğretmeye çalışıyorum. Bir "nasılsın" deyişi var yiyiverirsiniz. o derece tatlı. ben de tüm cilvelerimi yapıyorum bana. yiyordum çıtır çıtır.
yerim onu yerim!
Ayran budalası gibiyim amua goyim. gözümü dikip bakıyorum cillopa. bir ara döndü, "niye bana bakıyorsun"dedi. ben de öyle baktım işte.
nasıl kalbim çarpıyor ya. telefonumu da verdim umarım arar! arasın dua edin. istiyorum onu!!!

Ray'e ne mi oldu. hala beraberiz ve ben az biraz kaltağım, bilirsiniz..