12 Kasım 2010 Cuma

Aşk mümkünmüş.


aşk mümkün müdür hala gibisinden bir levent yüksel şarkısı dönüp duruyordu kafamda. yok lan mümkün değildir diyordum ama sonradan "çınn!" mümkünmüş la harbi bak.

benim seneler önce terkettiğim bir eleman vardı. bu eleman bir yıl mı ne yasımı çekti (ya da boş kaldı) sonra bir hatun buldu. karı iyi hoş güzel. hatta elemanın yanında tıpkı bir liv tyler. her neyse bunun karı beni bir kaç yıl önce face'ten eklemişti ama nedenini bilmiyorum. sanırım manyaktı. her neyse işte o günden sonra da ben bunları takip eder oldum. bildiğin hobi yaptım kendime.
(kendine gel sen kendine kendine gel by evcimik)
kaç yıl oldu 3 yıl mı ne işte. herif bunu sikliyor da biraz bıkmış gibi. konu evliliğe falan dökülmüş çünkü bizimki de sıkılmış. tamam bu normal insan tribi. lakin...

kız ilk günkü gibi aşık lan! bildiğin tapıyor. hani öl dese cumburlop. çocuk da bir çikin. kız da güzelleşmiş(sevişti galiba yüz hatları değişmiş karının) hala canım cicimler anama ana diyesin babama baba diyesinler... bildiğin aşık. hala, onca seneye rağmen.
diyorum işte lütfen ve lütfen ayrılmasınlar ve o kız bana aşkın varolduğunu kanıtlasın. hemen evlensinler falan hatta. tek elle tutulabilir kanıtım bu olacak dünya üzerinde.
Helal olsun la kıza!

(bir de karşısındakinin ne tür bir hayvan olduğunu bilse)

Tamam Sustum!