3 Kasım 2010 Çarşamba

Aldatmak üzerine;


Öncelikle şunu söyleyeyim. ben hep aldatan bok kaka çiş taraf oldum. aldatmadığım çok nadir insan vardır. zaten o nadir insanlar da beni terketmiştir. çok çirkefimdir çünkü huysuzumdur. sanırım onlar akıllıdır.
aldattıklarımsa hep nedense "melek" gibi insanlardır. sütten çıkma ak kaşık, peygamberden daha peygamber adeta masumiyet timsali. öyle ki benle evlenmeyi düşünürler. beni öyle içten severler ki kırmaya kıyamazlar. beni hediyelere boğup kilometreler teperler. hep beni düşündüklerinden. hayatlarının daha önce önemi yokmuş gibi ya da herkese saçılan mesur macunuymuş gibi nedense bana fırlatırlar. artık ömürleri bana adanmıştır. e güzel de anam insan mı yok? siz zaten ömrünüzü ilk gelene açacakmışsınız. hepsi mi böyle çıkar?
bir arkadaşım öyle demişti:
"iyi avlar seçiyorsun"

belki de bu. her neyse. aldatan ben oldum ne orospuluğum ne kevaşeliğim kaldı. çıkma süresi içinde çok çağdaş insanlar kazığı yiyince hayvanata döndü. ha şöyle bir şey var ya çıktığın sürece verirsin akılları gider. siz bir melake olursunuz onun gözünde.saygıların en nicesini duyarlar. onlara göre bunu her kadın yaşamalıdır. sonra terkedilince arkadaşlarına şunu derler genelde "aman sürtük. ben onu becerdim de işte. böyle böyle yaptık"diye tüm pozisyonları döküverirler. yani kadın seviştiği için tanrıça olduğu adamın gözünde sonradan en adi kevaşeye dönüşmüştür. kuku meselesi ne mühimdir.

bir liste o zaman. haklılık haksızlık değil. suç kimdeyi belki de düşünmek için. belki de aldatan aslında kim.

1. bana çok değer verenlerden. öyle değer verdi ki geceleyin beni konserin ortasında bırakıp gitti. bir başka konsere de ben başkasıyla gittim. telefonlarını açmadım
2. bensiz nefes alamazdı. yalandan krizlere girer kendini yere atardı. söylediği yalanları sayamadım bile. sırf onun sağlığı için "bırak o koduğumun sigarasını bak ölümü görürsün" dediğimde yine içiyordu. onun kötüye giden sağlığına sözlü de olsa çocukça da olsa ben canımı koymuştum. sigara içmeyen biriyle aldattım.
3. çok iyiydi. hiç bir kötü alışkanlığı olmayan. "bana çok fedakarlıklarda bulundu" çünkü ona mecbur olan bendim sanki, kendisi hiç görmek istemezdi. bir gün ulaşamadığımda telefonumu yanımda taşımıyorum çünkü radyasyonu var dedi. sanki ömrü boyunca telefon taşımayan biriymiş gibi. onu o zamanlar telefonda çok konuştuğum biriyle aldattım.
4. herşeyden çok beni düşünürdü. severdi ölürdü. yine evlilik teklifim yapılmışt. beni o kadar çok düşünürdü ki canını bile verebilirdi. benden ayrı kaldığında ölecek gibi olurdu(!) bir gün ben elimde haplar hüngür hüngür krizin eşiğindeyken ve tek duymak istediğim ses onunkiyken "çok uzattık canım arkadaşıma ayıp oldu" demişti. oysaki hıçkırıklara boğularak "ölüyorum ben artık ölüyorum." demiştim ona bu cümlesinden 5 dakika öncesinde. orda paramparça olan kalbimin intikamı bir süre sonra geldi. fazla arkadaşı olmayan ve bana reklamını yapmadan beni seven bir insandı. evlenme teklifi de etmemiş burnumu iyice bir yere sürtmüştü. bu da sahici olandı.

aldığım haberler:

1.sinden şu haberi aldım. arkadaşına "Lal beni aldattıysa öldürürüm onu" demiş. kaç yıl geçti hala nefes alıyorum.
2.sinin kirli çamaşırlarını sonradan gördüm. meğer biz birlikteyken onlar bir arkadaşıyla benim ve bir arkadaşım üzerinden"şunun götü güzel bunun memeleri" muhabbeti yapıyorlarmış. tüm yatak maceralarımızı da anlatmış sağolsun. çok depresyon çekti oysa çok.
3.sünü fake msnden ekledim. her türlü orospu oldum azgın oldum. sanki o hiçbir şey yapmadan ben beyefendinin üzerine atlayıp "benim olacaksın" deyip çüktüm. birlikte olduğumuz süre boyunca istediği seksi fotoğraflarımı da feyk msndeki varolmayan insana bana anlattı. pek sağolsun. çok sevmişti beni canından çok. ha bir de tek bana aşık olduğunu söylemesin mi? o da ayrı komedi.
4.sünden haber alamadım. bilmiyorum ne yaptı ne etti hakkımda neler dedi. inan bilmiyorum.

eve işte en kevaşe benim en kaşar benim.
dünyanın orospusuyum öyle böyle değil.

Naber?


"güzel bir günden merhaba demek isterdim ama nedense bir türlü izin vermiyor bünye"

sevgilim çikolatam şökeröm böbeeğim ggibi bir insan olmadığı için mi olsa gerek günlerim çok sıradan. her şey olağan. arada öd kopartan olaylar oluyor tabi ama şimdi Ray may yok.
şu zamanlar boş zamanlarımı aşk filmlerine adıyorum. insan hissetmediğini ister ya o yüzden. ama sulu manyak filmler değil de daha gerçekçi filmler tercihim. belki filmlerde bile olsa yaşamak istiyorum gerçeğini ama.
hani şöyle masal gibi başlayıp downfall'da bitenini değil. hubris'lerin ortaya çıkmadığı filmler.
normal insan gibi. her nefes alan insan gibi. mucizelerden nasibini almamış.
bu konuda takıntılıyım sanırsam. dünyada en çok neye önem verirsiniz deseniz "aşk lan" tabi derim. ardından müzik kitap moda yemek gelir.
hani bu aşk kadını arabesk tabiri acaba benim için mi oluşturuldu diye düşünmeye başladım. bu bir sorun. yalnız yaşayamıyorum. neden iki kıllı kola ihtiyaç duyuyorum bilmiyorum.
insan kendi için yaşasın biraz da.
ne kadar bilinçli olsam da yine bir sığınak aramak derdim. kimden hoşlansam düğün halüsilasyonları görüyroum. ilk saniyeden üzerine smokini ardından çocuğu yapıştırıveriyorum.
böyle düşünen de hep kıro oluyor şimdi. hep banal hep kezban. dışarıya özene özene kendimizden olduk. hepiniz mi feministsiniz arkadaş?

iyisi mi bi siktirin gidin diyorum. marjinal olayım diyen koyunlar gibisiniz. e peki neden sinirlendim şimdi.


bipolar.