22 Ocak 2011 Cumartesi

hello kusmak


bunu da yaptım. midemi fallafoş edip yediklerimi de kusmaya başladım.

Bilirsiniz ben kiloya takılı bir insanım. geçen sene tek gurur kuyduğum yatınca canımı acıtan kemiklerimdi. "ahaha 34 beden mi o ama boooooolll geldee banaaa hmm :( " yapan gerizekalılardandım. sonra bu yaz olayı beni mahvetti malum hayatıma uğrayan bir Ray taşınma Ray'e boynuzlardan surlar yapma gibi olaylardan sonra derin bir depresyon girip verdim elimi yemeye. hayır insanlar bile şaşırdılar halime. koca koca adamlar "bir dürüm bitti ikincisinin yarısına geldim de tıkandım" derken ben elimde iki dürümü bitirmiş onlarınkine göz dikmiştim bile. aylarca abarttım bu durumu. görünüşümü de önemsemedim ne de olsa sahaf diye. kaşlarımı saldım gitti falan hülya avşar'ın gençliğine benzedim. bacak,koltukaltı falan hak getireydi ne de olsa seks yoktu. bir de götü başı büyütmek....

bir de şöyle bir huy ooldu bende o kadar rahatsız edici şekilde yiyorum ki sonradan dayanamayıp kustum. dün diyet yapmaya karar vermiştim. kahvaltımı yaptım çıktım evden arkadaşım Oscar ile buluşmaya. hadi içelim dedik. tamam dedim içelim o bişeyler yedi ben yemedim.

kaydım mı ben 2 70likten sonra. alnımdan şıpır şıpır ter dökülüyor, biliyorum gitti bende tansiyon. eve nasıl geldim bilmiyorum. ama hayvanat gibi 2 koca tabak yemek yediğimi üstüne de çikolata yediğimi biliyorum. sonra yine kustuğumu. ağzıma 2 fıstık attığımı yine kustuğumu, yatarayak bir daha kustuğumu.
bir de bana kameradan "içme" diye kızan sevgilimin sesini. benim ona "böbüşüm gel biz evlenelim ben seni istiyorum sikerim parayıda buluruz diyip bunu şok edişimi. onun çalışmam lazım dediğini. içimin parçalandığını.
her neyse.

kilodan aşka ordan da paraya girebilen bir zihniyet olmam bazen kendimi bile şoka uğratıyor.